Ontdek optie Media in je woningverzekering

Met de Cocoon Start polis waren huurders reeds extra goed verzekerd voor hun elektrische apparaten.
Nu bieden we ook voor de eigenaars een oplossing hiervoor. Deze “optie media” is voortaan beschikbaar voor je Cocoon + woningverzekering. Ze biedt een uitbreiding op de huidige polis waarin LED, LCD en plasma TV-schermen reeds verzekerd zijn voor glasbreuk.
Met de optie Media vergoeden we tot 1500 euro per schadegeval de materiële schade aan laptops, tablets en toestellen met een scherm van minstens 19 inch, zoals LED-tv-toestellen en Smart TV’s die zich in uw woning bevinden. Diefstal is enkel gedekt als de optie Diefstal werd onderschreven. Toestellen die in de eerste plaats bedoeld zijn om te bellen, zijn niet gedekt. Esthetische schade of schade die het gevolg is van normale slijtage of van andere geleidelijke of aanhoudende beschadiging is ook niet gedekt.

Bijvoorbeeld je morst een glas water op je eigen laptop.

Jaarlijkse kostprijs? 9 euro inclusief taksen en bijdragen.

Interesse? Contacteer ons gerust voor een afspraak. Wij vertellen er ook over bij onze eerstvolgende check-up.

meer info: