Tot en met 31/03/2020 profiteert u van 2 maanden gratis auto en pechbijstandsverzekering!
Vraag hier snel een offerte aan.
Bent u momenteel elders verzekerd? Geen enkel probleem, wij verzorgen ook alle administratie om uw huidige verzekering tijdig stop te zetten.

PS: Hoe meer voertuiggegevens u ons kan bezorgen, hoe correcter wij onze offerte kunnen maken!

Aanvraag offerte

Goed om te weten

 Autoverzekering

  • 2 maanden gratis + 10 betalend op de eerste jaarpremie van een nieuwe autoverzekering als u intekent tussen 01/01 en 31/03/2020 inbegrepen.
    Dit aanbod is tijdelijk en geldig op alle waarborgen van een nieuwe autoverzekering op voorwaarde dat geen van de bestuurders de voorbije 5 jaar een ongeval gehad heeft. Aanbod geldig mits aanvaarding van het risico.
  • **Met uw BA hebt u al een vervangwagen tijdens de duur van de herstelling na een ongeval in België (en tot 30 km over de grens) als u een garage kiest die erkend is door DVV Verzekeringen (meer dan 2000 garages in België)
  • De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht, heeft een duurtijd van 1 jaar en is stilzwijgend verlengbaar.
  • Voor de franchise, de gedekte goederen, de eventuele limieten en uitsluitingen van de dekking en voor de contactgegevens van de klachtendienst, kan u terecht bij uw DVV-consulent of raadpleeg: