Tot 15/12/2019 profiteert u van 3 maanden gratis auto/ woningverzekering of zelfs tot 6 maanden in de formule cocoon start!
Vraag hier snel een offerte aan.
Bent u momenteel elders verzekerd? Geen enkel probleem, wij verzorgen ook alle administratie om uw huidige verzekering tijdig stop te zetten.

Aanvraag offerte

Goed om te weten

 Autoverzekering

  • *3 maanden gratis + 9 betalend op de 1e jaarpremie van een nieuwe autoverzekering als u intekent tussen 23/09 en 15/12/2019 inbegrepen. Dit aanbod is tijdelijk en geldig op alle waarborgen van een nieuw contract voor een autoverzekering afgesloten door bestuurders die geen ongeval in fout gehad hebben de voorbije 5 jaar. Aanbod geldig mits aanvaarding van het risico.
  • **Met uw BA hebt u al een vervangwagen tijdens de duur van de herstelling na een ongeval in België (en tot 30 km over de grens) als u een garage kiest die erkend is door DVV Verzekeringen (meer dan 2000 garages in België)
  • De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht, heeft een duurtijd van 1 jaar en is stilzwijgend verlengbaar.
  • Voor de franchise, de gedekte goederen, de eventuele limieten en uitsluitingen van de dekking en voor de contactgegevens van de klachtendienst, kan u terecht bij uw DVV-consulent of raadpleeg:

 Woningverzekering

  • *3 maanden gratis + 9 betalend op de eerste jaarpremie voor een nieuwe woningverzekering Cocoon onderschreven tussen 23/09 en 15/12/2019. Dit tijdelijke aanbod is geldig met of zonder extra opties op voorwaarde dat DVV Verzekeringen het risico aanvaardt.
  • 6 maanden gratis + 6 maanden betalend op de eerste jaarpremie van een nieuwe woningverzekering Cocoon Start onderschreven tussen 23/9 en 15/12/2019. Aanbod geldig voor nieuwe klanten met een huurwoning van maximum 200m² of een huurappartement van maximum 125m². Op voorwaarde dat DVV Verzekeringen het risico aanvaardt.
  • Voor de franchise, de gedekte goederen, de eventuele limieten en uitsluitingen van de dekking en voor de contactgegevens van de klachtendienst, kan u terecht bij uw DVV-consulent of raadpleeg:
  • De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. De verzekeringscontracten zijn onderworpen aan het Belgisch recht, hebben een duurtijd van 1 jaar en zijn stilzwijgend verlengbaar.