Nestverlaterkorting

6 maanden gratis familiale verzekering en woningverzekering

U gaat binnenkort voor het eerst alleen wonen of samen met uw partner? en u bent jonger dan 30 jaar?

Bij uw DVV-agent bent u aan het juiste adres als nestverlater. Voor u en eventueel uw gezin staan wij klaar met onze verzekeringen op maat. Bovendien hoeft u de eerste 6 maanden niets te betalen voor uw familiale verzekering en uw woningverzekering (“de brandverzekering“).


Jonge Huurders?

Dan staat onze Cocoon Start voor jouw klaar! Een pakketverzekering specifiek voor jonge huurders. Met extra aandacht voor deze waarborgen:

  • huurdersaansprakelijkheid
  • inboedelverzekering (inclusief diefstal, lichamelijke ongevallen tijdens verhuis, schade aan laptops en tablets “home computer”)
  • Familiale verzekering inclusief rechtsbijstand voor het héle gezin

Vind hier de volledige algemene voorwaarden, commerciële fiche en het informatiedocument.

ik claim mijn nestverlaterskorting

Woont u alleen? Dan hebben wij voor u verzekeringen op maat. Zo krijgt u een speciaal tarief voor de familiale verzekering.

De Familiale verzekering van DVV verzekeringen

De standaard familiale verzekering met de waarborgen Burgerlijke Aansprakelijkheid en rechtsbijstand komt als alleenstaande op 76,40 euro jaarlijkse premie (zonder poliskosten: 2,50 euro)

Bent u jonger dan 30 jaar dan heb je misschien ook recht op onze korting nestverlater. Bekijk hiervoor zeker ons tabblad rond deze korting.

Wilt u graag een uitgebreide dekking voor onder andere een geleende boormachine? Dan spreken we met u zeker over onze Plus Pack Familiale.

Voor uw gezin hebben wij een productenpakket op maat. Met verschillende keuzewaarborgen.
Het is belangrijk om op geregelde tijdstippen met ons contact te hebben. Bij het verhuizen van zoon of dochter, wijziging in hun hobby-activiteiten, uw reizen, het behalen van hun rijbewijs… Wij horen het graag!

Bovendien zijn we er voor uw hele gezin bij een schadegeval! 24/24 en 7/7.

 Uw vertrouwen in ons wordt beloont. Trouwe FULL-klanten genieten van gratis fietsbijstand in België.
Zo kunnen ook zoon en dochterlief met een gerust hart naar school fietsen.

60 plussers krijgen bij ons ook een speciaal kortingstarief voor hun familiale verzekering. Hiervoor wordt de verzekeringsnemer op zijn 60ste verjaardag per brief gefeliciteerd.
Voorwaarde is dat er bij de verzekeringsnemer hoogstens nog 1 persoon inwoont, al dan niet ook ouder dan 60 jaar.

BA en rechtsbijstand komt op 76,40 euro per jaar.

Rijdt U met een mindervaliden-wagentje? Weet dan dat deze voertuigen tot een snelheid van 18km/h meeverzekerd zijn in onze familiale verzekering bij DVV.

Meer info (alg. VW, commerciële documenten en infodocument)

× Wij helpen U verder via Whatsapp