Van 14/06/2021 tot en met 15/08/2021 profiteert u van 2 maanden gratis verzekering!
Vraag hier snel een offerte aan.
Bent u momenteel elders verzekerd? Geen enkel probleem, wij verzorgen ook alle administratie om uw huidige verzekering tijdig stop te zetten.

PS: Hoe meer voertuiggegevens u ons kan bezorgen, hoe correcter wij onze offerte kunnen maken!

Aanvraag offerte Auto

Goed om te weten

 Autoverzekering

  • *2 maanden gratis + 10 betalend op de 1e jaarpremie van een nieuwe autoverzekering bij intekening tussen 14/06 en 15/08/2020 inbegrepen. Dit tijdelijk aanbod is geldig op alle waarborgen van een nieuw contract voor een autoverzekering (burgerlijke aansprakelijkheid, Mini Omnium, Full Omnium, maar ook Bijstand, Glasbreuk, Bestuurder en Rechtsbijstand), indien geen enkele bestuurder de voorbije 5 jaar een ongeval in fout heeft gehad. Aanbod geldig mits aanvaarding van het risico. Als je niet wil intekenen op de autoverzekering, informeren wij je dat je niet kan genieten van de gratis waarborgen.
  • **Met uw BA hebt u al een vervangwagen tijdens de duur van de herstelling na een ongeval in België (en tot 30 km over de grens) als u een garage kiest die erkend is door DVV Verzekeringen (meer dan 2000 garages in België)
  • De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht, heeft een duurtijd van 1 jaar en is stilzwijgend verlengbaar.
  • Voor de franchise, de gedekte goederen, de eventuele limieten en uitsluitingen van de dekking en voor de contactgegevens van de klachtendienst, kan u terecht bij uw DVV-consulent of raadpleeg: